به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان شیلات ایران، از سلسله نشستهای چهارمین همایش ملی «توسعه سواحل مکران با محوریت حکمرانی و تاکید بر دیپلماسی و اقتصاد دریامحور»، پیش نشست هفتم این همایش با عنوان «جایگاه کشاورزی، شیلات و بنادر در توسعه سواحل مکران» در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.
سیدحسین حسینی در این نشست ضمن ارائه گزارشی در خصوص شیلات، گفت: ظرفیتهای توسعه سواحل مکران در بخش کشاورزی به خصوص شیلات و آبزیان، ظرفیتهای زارعت، باغبانی و میوههای گرمسیری، دام به خصوص گاو، گوسفند و مرغ دشتیاری و ظرفیتهای منابع طبیعی و آبخیزداری جهت جلوگیری از فرسایش آب و خاک نکاتی است که باید مورد توجه قرار داد.
وی به توضیحاتی درباره صنایع وابسته بخش کشاورزی در منطقه و همچنین ایجاد شهرکهای کشاورزی، شیلاتی، دامی و باغی پرداخت.
رئیس سازمان شیلات ایران همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه سواحل مکران در بخش ساخت بنادر صیادی و توسعه پرورش ماهی در دریا (قفس) و پرورش میگو در سواحل و همچنین صید فراساحلی و صید از سواحل سایر کشورها به نکات مهمی اشاره کرد.
حسینی در پایان گفت: این ظرفیتها در یک تا دو برنامه ۵ ساله، اشتغال بیش از ۳۰۰ هزار نفر را در منطقه به دنبال خواهد داشت که تأمین الزامات مالی و حمایت همه دستگاههای مرتبط میتواند تسریع در عملیاتی کردن این برنامهها در پی داشته باشد.
نظر شما